Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Η γνωριμία μας με τη διευθύντρια κ. Δεληγιάννη Ευαγγελία

Η κ. Ευαγγελία Δεληγιάννη φωτογραφημένη στο γραφείο της αμέσως μετά την συνάντηση με τα μέλη του Συλλόγου Γονέων του σχολείου μας...
Το ραντεβού έγινε και η κουβέντα μας κύλησε πολύ όμορφα. Τα μέλη του Συλλόγου Γονέων είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη διευθύντρια του 54 Λυκείου Αθηνών κ. Δεληγιάννη Ευαγγελία. Συνεπέστατα τα μέλη του Συλλόγου ήταν παρόντες οι έξι από τα επτά και η κουβέντα που κάναμε ήταν καλή και υποβοηθητική για όλους μας.
Η κ. Δεληγιάννη διαπίστωσε πως δεν έχει απέναντι της γονιούς που διεκδικούν διαφορετικά πράγματα, αλλά έναν Σύλλογο Γονέων συγκροτημένο που ως θεσμικό όργανο θέλει να προσφέρει για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου σε καιρούς δύσκολους.
Το περιεχόμενο της κουβέντας μας και τα σημεία που πρέπει να επικεντρωθούμε θα το δημοσιοποιήσουμε στη Γενική Συνέλευση Γονέων που θα πραγματοποιηθεί πριν από τις διακοπές του Πάσχα.

Και με τα παιδιά από το 15μελές
Ενδιαφέρουσα ήταν και η κουβέντα που κάναμε με τα παιδιά του 15μελούς. Έλλειπαν βέβαια τα παιδιά της Γ' τάξης και δικαιολογημένα μιας και σε ένα μήνα ξεκινούν οι Πανελλαδικές, οπότε έχουν ήδη “φύγει” από το σχολείο μας.
Οι παρατηρήσεις τους σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους στο σχολικό περιβάλλον ήταν εύστοχες και θα τις λάβουμε σοβαρά υπόψη μας στους σχεδιασμούς που κάνουμε ως Σύλλογος Γονέων.
Στην καθαριότητα στις τουαλέτες, σοβαρό ζήτημα υγιεινής, στην ενδοσχολική βία και στα εξωσχολικά στοιχεία που αντιμετωπίζουν στο σχόλασμα τους επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους. Όλα αυτά όμως θα έχουμε την ευκαιρία να τα συζητήσουμε πιο αναλυτικά με τον καιρό και να διερευνήσουμε λύσεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου