Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ψηλά το κεφάλι, τίποτα δεν τελείωσε!

Τιμή για το Σύλλογο Γονέων περιποιεί το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος μας ήταν σύνεδρος στο εκλογοαπολογιστικό συνέδριο της ΑΣΓΜΕ και μάλιστα εξελέγει στο 5μελές προεδρείο που διεύθυνε τις εργασίες του.
Λοιπόν, μην απογοητευόμαστε, μην μοιραλατρούμε! Τίποτα δεν τελείωσε. Το έγγραφο της συγχώνευσης δεν φέρει καμία υπογραφή. Επομένως υπάρχουν μεγάλα περιθώρια αγώνων και ανατροπών.
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το θέμα το συζητήσαμε χθες στις 7.30 το απόγευμα στο 53 Λύκειο. Ήταν εκεί εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων, της Α' ΕΛΜΕ Αθήνας, η διευθύντρια μας και πολλοί καθηγητές και γονείς. Προσπαθήσαμε να διερευνήσουμε τρόπους αντιμετώπισης της κατάστασης.
Για όλα όσα αποφασίζονται θα σας ενημερώνουμε από δω. Να είστε συντονισμένοι στο Blog μας κι αν χρειαστεί να συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις.
Πρώτη κίνηση: Αύριο Τρίτη 2 Ιουλίου 2013 συμμετέχουμε στην κινητοποίηση της ΟΛΜΕ ώρα 11 π.μ., έξω από το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ στην Ακαδημίας κοντά στην Ομόνοια, όπου πραγματοποιείται το συνέδριο της Ομοσπονδίας των Εκπαιδευτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου