Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Η 5νθήμερη εκδρομή στα Γιάννενα

Τα όμορφα Γιάννενα θα επισκεφθούν τα παιδιά της φετινής τρίτης τάξης του 53 Γενικού Λυκείου Αθηνών... Εδώ, σ' αυτό το ξενοδοχείο, θα μείνουν...
Όλα πάνε καλά σχετικά με την 5νθήμερη εκδρομή των παιδιών της τρίτης τάξης του σχολείου μας. Ήδη μοιράστηκε το πρόγραμμα που θα διαρκέσει από τις 14 έως 18 Δεκεμβρίου 2013.
Έχουμε και λέμε λοιπόν, η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου, ώρα 6.30 από τον παράδρομο της Εθνικής οδού (μπροστά από το κατάστημα ηλεκτρικών ειδών Καυκάς). Θα περάσουν μέσω της κρεμαστή γέφυρα του Ρίου – Αντιρρίου, ενώ στη διαδρομή θα γίνουν δυο στάσεις, μια στην Αμφιλοχία και μια στο περίφημο γεφύρι της Άρτας.
Την επομένη θα επισκεφθούν το σπήλαιο του Περάματος που βρίσκεται σε απόσταση 24 χιλιόμετρα από τα Ιωάννινα στο ομώνυμο χωριό. Στη συνέχεια θα πάνε στο δημοτικό εθνογραφικό μουσείο που βρίσκεται στο τζαμί του Ασλάν Πασσά και τέλος στο νησάκι της κυρά Φροσύνης στη λίμνη Παμβώτιδα.
Τη Δευτέρα οι εκδρομείς θα πάνε στα Ζαγοροχώρια και θα θαυμάσουν πανοραμικά το περίφημο φαράγγι του Βίκου και την κοιλάδα του ποταμού Βϊοδομάτη.
Την Τρίτη θα επισκεφθούν το μαντείο της Δωδώνης και στη συνέχεια το μοναδικό στην Ελλάδα Μουσείο κέρινων ομοιωμάτων του φημισμένου Ηπειρώτη γλύπτη Παύλου Βρέλλη. Τα κέρινα ομοιώματα του μουσείου, σε φυσικό μέγεθος, αναπαριστούν μορφές κυρίως της νεώτερης ιστορίας.
Την Τετάρτη το βράδυ, ώρα 9 μ.μ. περίπου τα βλαστάρια μας θα είναι πίσω στην οδό Δυρραχίου (στο ύψος της τράπεζας Πειραιώς) αφού τα παιδιά μας περάσουν από το Μέτσοβο και την Καλαμπάκα – Μετέωρα.
Ήδη οι γονείς των παιδιών έχουν πάρει ένα ενημερωτικό δισέλιδο για την εκδρομή αναλυτικό ενώ υπάρχουν τα τηλέφωνα τόσο του αρχηγού της εκδρομής, διευθυντή του σχολείου μας κ. Στ. Βασιλάτου, όσο και του ξενοδοχείου που θα φιλοξενηθούν...
Ευχόμαστε, από καρδιάς, να περάσουν καλά και να έχουν να το λένε για χρόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου