Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων. Σημειώστε τις...

Ιδού οι φετινές εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά:

Φωταγώγηση της Αθήνας

Οι εκδηλώσεις ξεκινούν την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου με τον Δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, να δίνει το σύνθημα για τη φωταγώγηση της πόλης από την πλατεία Συντάγματος.
Συναυλία από τη συμφωνική ορχήστρα και τη Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Μουσικές εκδηλώσεις

Μπορείτε να διαλέξετε, χώρο, ημερομηνία, διάθεση και περιοχή. Οι επιλογές είναι πολλές και οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο φετινό μουσικό μας πρόγραμμα υπόσχονται να μας αλλάξουν τη διάθεση! Από τις 11 Δεκεμβρίου έως τις 4 Ιανουαρίου, 550 μουσικοί θα δώσουν το παρόν σε συνολικά 30 γειτονιές!

Παιδικές εκδηλώσεις

Τα παιδιά δίνουν τον παλμό των γιορτών και φέτος. Ο Δήμος Αθηναίων παρουσιάζει ένα ποιοτικό πρόγραμμα παιδικών εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της πλατείας Συντάγματος αλλά και σε 13 κέντρα πολιτισμού της πόλης. Μουσική, θεατρικά δρώμενα, εκπαιδευτικά προγράμματα, κάλαντα, κλόουν, ακροβάτες και ζογκλέρ, εργαστήρια, χορός,ξωτικά, παραμυθάδες και κουκλοθέατρα περιμένουν να δώσουν χαρά στους μικρούς μας φίλους.

Δράσεις αλληλεγγύης

18 φορείς με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών και κυρίως την ενδυνάμωση, της έννοιας της αλληλεγγύης  αποτελούν τη βάση της φετινής χριστουγεννιάτικης εγκατάστασης στην πλατεία Συντάγματος, κυριολεκτικά και μεταφορικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου