Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Μάλλον ξεπεράστηκε το πρόβλημα με την 5νθήμερη εκδρομή της Γ' Λυκείου

Ότι μας διαβάζουν πολλοί το γνωρίζουμε... Η επισκεψιμότητα στο Blog μας το αποδεικνύει. Ότι όμως μας βλέπει ο Διευθυντής του σχολείου και αναφέρεται στην πρωινή προσευχή σε ένα λάθος 30 ευρώ που κάναμε, δηλώνοντας ότι το “είδε σε κάποιο Blog” δεν το περιμέναμε, είναι αλήθεια.
Ο κ. Βασιλάτος έχει τα τηλέφωνα των ανθρώπων που συμμετέχουν στην Διοικούσα Επιτροπή που αντικαθιστά το Σύλλογο Γονέων, έως ότου γίνουν εκλογές. Γνωρίζει ότι αυτό το Blog το ενημερώνει ο Σύλλογος Γονέων και όχι κάποιος τυχαίος. Θα μπορούσε λοιπόν να μας πάρει ένα τηλέφωνο και να διορθώσουμε το λάθος μας, όπως και κάναμε, όταν έπεσε στην αντίληψή μας.
Το πιο σημαντικό όμως στοιχείο για το οποίο και κάναμε αυτή την εγγραφή είναι ότι, σύμφωνα με πληροφορίες μας συγκεντρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός των μαθητών της Γ' Λυκείου κι έτσι όλα δείχνουν ότι η 5νθήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα θα γίνει κανονικά.
Και χαιρόμαστε ιδιαίτερα που οι οικονομικές δυσκολίες που όλοι έχουμε, δεν θα λειτουργήσουν ανασταλτικά. Τα παιδιά μας θα έχουν να θυμούνται κάτι πολύ καλό και όμορφο από το τέλος της σχολικής ζωής τους στο Λύκειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου