Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

ΣOK: 12χρονος κρεμάστηκε επειδή τον κορόιδευαν οι συμμαθητές του!

Δωδεκάχρονος δεν άντεξε το εχθρικό περιβάλλον που αντιμετώπιζε στο σχολείο του καθημερινά και…αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του με το να κρεμαστεί.
Ο Κάιλ Ντάκερ από το Μάντσεστερ της Αγγλίας ήταν ένα χαρούμενο και κοινωνικό παιδί αλλά περνούσε καθημερινά μια «κόλαση» στο σχολείο. Οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν και αυτός ήταν ο λόγος που ο 12χρονος οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα.
Λίγα λεπτά μετά την επιστροφή του από το σχολείο, ο Κάιλ πήρε ένα σχοινί, έδεσε μία θηλιά στο λαιμό του και αυτοκτόνησε. Το αγοράκι βρήκε η μητέρα του η οποία σε κατάσταση σοκ κάλεσε το ασθενοφόρο. Δυστυχώς ήταν πλέον αργά και ο Κάιλ ήταν ήδη νεκρός, γεγονός που βύθισε στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.
Οι φίλοι του Κάιλ είπαν στις Αρχές ότι ο 12χρονος είχε πέσει θύμα «bullying» στο καινούριο του σχολείο όπου βρισκόταν για έναν χρόνο και η αστυνομία κάνει έρευνα για να βρει τους λόγους που τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.
Τραγικό είναι το γεγονός ότι ο Κάιλ είχε κλείσει τα δώδεκα του χρόνια πριν από λίγες εβδομάδες και όλοι μιλούσαν για ένα ταλαντούχο πιανίστα και παθιασμένο οπαδό της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ.
Συμμαθητές και γείτονες άφησαν λουλούδια στο δρόμο που έμενε το αγόρι ενώ οι φίλοι του έφτιαξαν στο Facebook μια σελίδα προς τιμή του: «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Όνειρα γλυκά» γράφει η σελίδα.
Μάλιστα κάποιος άλλος έγραψε: «Μισώ τους ”bullies”. Αναπαύσου εν ειρήνη Κάιλ, όνειρα γλυκά φίλε, είχες όλη τη ζωή μπροστά σου».
  • Πηγή: 4news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου