Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Παρών σύσσωμο το Δ.Σ.

Το ξεκίνημα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ήταν κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικό. Στην συνεδρίαση του χθες το βράδυ ήταν παρόντα και τα επτά από τα επτά μέλη του. Κι αυτό είναι πολύ αισιόδοξο στοιχείο για τη συνέχεια και τις δράσεις που θα προκύψουν.
Για περισσότερη από μιάμιση ώρα συζητήσαμε όλα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο. Με υπευθυνότητα και διάθεση για προσφορά αποφασίσαμε ομόφωνα:
  1. Άμεσα να συναντήσουμε τη διευθύντρια του σχολείου μας, το σύλλογο των καθηγητών και τους μαθητές του 15μελούς, διευρυμένο και με τους προέδρους όλων των τμημάτων του σχολείου μας που έχουν να προσθέσουν κάτι στη συζήτηση.
  2. Να οργανώσουμε αμέσως μετά, Γενική Συνέλευση, για να ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα των συναντήσεων μας και να επαναβεβαιώσουμε την απόφαση μας για το σταθερό και αμετάκλητο ΟΧΙ ΣΤΗ ΣΥΜΠΤΥΞΗ του 54 Λυκείου με το 53 Λύκειο από τον Σεπτέμβρη. Θα δημοσιοποιήσουμε επίσης το ψήφισμα που έχουμε εκδώσει γι' αυτό το σκοπό υλοποιώντας προηγούμενη απόφαση Γενικής Συνέλευσης. Θα το αναρτήσουμε μάλιστα εδώ.
  3. Να οργανώσουμε σε συνεργασία με τα παιδιά μας πάρτι στο σχολείο, αφού εξασφαλίσουμε τη σχετική άδεια από τη διεύθυνση με σκοπό να μαζευτούν χρήματα προκειμένου να διευκολυνθούν όσα παιδιά έχουν αντικειμενική οικονομική δυσκολία να συμμετάσχουν στην 3ήμερτη εκδρομή των παιδιών της Α' και Β' τάξης, στη Σύρο.
  4. Να δηλώσουμε συμμετοχή στα φετινά Κούλουμα που θα γιορταστούν υπό την αιγίδα της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας στο χώρο του ΒΟΤΡΥΣ. Είναι μια καλή ευκαιρία να πετάξουμε μαζί χαρταετό, εφόσον ο καιρός μας το επιτρέψει...
Για όλα αυτά θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά εν καιρώ... Αρκεί να μπαίνετε καθημερινά σ' αυτό το Blog. Είπαμε, μια νέα εποχή ξημέρωσε για το Σύλλογο Γονέων...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου