Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Προσοχή στα αυτοκίνητα!...

Από το σημείο που δείχνει το σημείο πάνω στην Αβδήρων αρχίζει το πρόβλημα έως και την είσοδο των τριών σχολείων. Και ιδιαίτερα τα πρωινά..
Υπάρχει ένα ζήτημα που αφορά την ασφάλεια της πρόσβασης των παιδιών μας στο σχολείο. Κι όχι μόνο των δικών μας παιδιών. Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν τα παιδιά δύο ακόμα σχολείων του 54 Γυμνασίου και 128 Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.
Αφορά το αμφίδρομο σε όλο το τμήμα της Δαμβέργη και την απαγόρευση της στροφής από Αβδύρων προς Καλαμά λόγω επικινδυνότητας.
Τις προηγούμενες μέρες τραυματίστηκε ένα παιδί από το δημοτικό. Η αλήθεια είναι ότι οι γονείς πλησιάζουν με τα αυτοκίνητα τους κάθε πρωί ώς την είσοδο των τριών σχολείων... Ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την επικινδυνότητα...
Σύμφωνα με πληροφορίες μας έγγραφο ετοιμάζει ο Σύλλογος Γονέων του 54 Γυμνασίου, ενώ ανάλογα έγγραφα ετοιμάζονται και από το Σύλλογο Γονέων του 128 Δημοτικού Σχολείου και από τον δικό μας. Το έγγραφο θα απευθύνεται προς τη Διεύθυνση Οδοποιίας και Αποχετεύσεων – τμήμα κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που στεγάζεται επί της Αθηνάς 16 στο κέντρο της Αθήνας.
Η ασφάλεια πρόσβασης και αποχώρησης των παιδιών μας στο σχολείο είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση και μας αφορά όλους, δε νομίζετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου