Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Μουσική εκδήλωση αλληλεγγύης

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013, θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση στο σχολείο μας για την οικονομική ενίσχυση των παιδιών που έχουν άμεση και σοβαρή ανάγκη προκειμένου να πάρουν μέρος στην 3ήμερη εκδρομή της Σύρου...
Υλοποιείται έτσι η πρώτη απόφασή μας που πάρθηκε στο Δ. Σ. του Συλλόγου μας της 18/2/2013. Από τη μεριά μας έγιναν όλα τα απαραίτητα βήματα που χρειάζονται ώστε να έχουμε επιτυχία:
  1. Ζητήσαμε έγγραφα από τη διευθύντρια μας κ. Δεληγιάννη Ευαγγελία τη χρήση της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου μας, την 15/3/2013 από τις 13:00 – 16:30 και διαβεβαιώσαμε ότι θα είναι παρόντες τα μέλη του Δ. Σ. που μπορούν, για να βοηθήσουν και να διαφυλάξουν το χώρο από εξωσχολικά στοιχεία.
  2. Ζητήσαμε από σούπερ μάρκετ της περιοχής μας να στηρίξουν την εκδήλωση προσφέροντάς μας νερά, αναψυκτικά και ότι άλλο χρειάζεται για το πάρτι των παιδιών μας.
  3. Εξασφαλίσαμε τον ντι τζέι και τη μουσική που θα παίζει στο χώρο με έξοδα του Συλλόγου μας.
Η πρώτη εκδήλωση με στόχο την αλληλεγγύη των παιδιών που θέλουν αλλά δεν μπορούν να πάνε εκδρομή με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν, από το συμβολικό εισιτήριο εισόδου, θα μπορέσουν να το κάνουν...
Καθώς θα κοντοζυγώνουμε την ημερομηνία 15 Μαρτίου θα σας δώσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ενημέρωση σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου