Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

To Blog στην υπηρεσία του Συλλόγου


Βίντεο από τις εκλογές του Συλλόγου την Τετάρτη 6/2/2013. Έτσι για να θυμόμαστε...


Σύλλογος Γονέων 54 Λυκείου Αθηνών

Επικοινωνία: http://54likio.blogspot.gr/ Κινητά: 6944808088, 6932212755, 6944608646


Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Αγαπητοί γονείς,
Ο Σύλλογός μας μετά τις εκλογικές διαδικασίες της 6/2/2013 έχει νέο επταμελές Διοικητικό συμβούλιο, το οποίο τη Δευτέρα 11/2/2013 συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Κούτσουπας Βασίλης
Αντιπρόεδρος: Θεοδωράκης Νίκος
Γενικός Γραμματέας: Χονδρορίζος Άγγελος
Αναπληρωτής Γραμματέας: Λεκός Νίκος
Ταμίας: Λαζαρίδης Γιώργος
Μέλη:
Χρονά Μαριάννα
Γρίβα Αθανασία
Μ' αυτή την επικοινωνία μας θέλαμε να δώσουμε το στίγμα, ότι παλιοί και νέοι γονείς που αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με τα ζητήματα που αφορούν το σχολείο μας, τους μαθητές - παιδιά μας, αλλά και τα γενικότερα ζητήματα που αφορούν την Παιδεία μέσα σε μια δύσκολη οικονομικά συγκυρία, είμαστε διατεθειμένοι να εργαστούμε κατά τις δυνάμεις μας και να συνεργαστούμε με όλους τους φορείς, τη διεύθυνση του σχολείου, τους εκπαιδευτικούς μας, την Ένωση Συλλόγων Γονέων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων, το Δήμο Αθηναίων και όποιον άλλον χρειαστεί, προκειμένου να έχουμε θετικά αποτελέσματα στη δράση μας.
Σ' αυτή την εκστρατεία κανείς δεν περισσεύει... Και η εισφορά σε γνώση και εμπειρία είναι καλοδεχούμενη και αναμενόμενη. Έχουμε μπροστά μας δύσκολες καταστάσεις κι αυτό δεν πρέπει να το αγνοεί κανείς. Θέλουν να διαλύσουν το σχολείο μας από τον Σεπτέμβρη, τη νέα σχολική χρονιά και να το συμπτύξουν με το 53 Λύκειο Αθηνών. Αρνούμαστε να δεχθούμε μια τέτοια προοπτική. Το 54 Λύκειο Αθηνών έχει γράψει μια ιστορία και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την πετάξει στο καλάθι των αχρήστων και να το εξαφανίσει από τον εκπαιδευτικό χάρτη.
Υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις... Οι καθηγητές μας είναι μαζί μας, το ίδιο και το συμβούλιο της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων. Το ίδιο η ΔΕΠ και το Δημοτικός Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων. Ωστόσο δεν εφησυχάζουμε. Γνωρίζουμε πως λειτουργούν, όχι πάντα υπό το φως της ημέρας και αγρυπνούμε για να μην περάσουν ως τετελεσμένο τις αποφάσεις τους.
Πέρα από τη λειτουργία του νέου Διοικητικού Συμβουλίου το οποίο θα έχει ανοιχτές διαδικασίες θα ενημερώνεται εγκαίρως γι αυτές και κάθε γονιός θα έχει τη δυνατότητα να είναι παρόν, εφόσον το επιθυμεί, στις συνεδριάσεις του, πέρα από τις ανακοινώσεις του Συλλόγου Γονέων, το Blog “Γονείς στο 54 Λύκειο” http://54likio.blogspot.gr/ τίθεται άμεσα στην υπηρεσία του Συλλόγου μας μέσω του οποίου θα δίνεται άμεση και πλήρης ενημέρωση για τα τρέχοντα θέματα.
Στην πρώτη μας ανακοίνωση γνωριμίας θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε γιατί είσαστε κοντά στο Σύλλογο Γονέων κι αυτό αποδεικνύεται από τη μεγάλη συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες. Έτσι σας θέλουμε, δίπλα μας και με συμμετοχή στις δράσεις άμεσες ή μακροπρόθεσμες που θα αναπτύξουμε και που θα σας γίνουν γνωστές, αφού πρώτα κουβεντιαστούν στα όργανα του Συλλόγου.

ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ. ΤΟ 54 ΛΥΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ
ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Για το Δ. Σ.

Ο Πρόεδρος                                      Ο Γενικός Γραμματέας

Κούτσουπας Βασίλης                             Χονδρορίζος Άγγελος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου