Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Εξετάσεις τέλος! Καλό καλοκαίρι!

Οι τελειόφοιτοι μας απόψε το διασκεδάζουν σε κέντρο της παραλιακής. Οι
υπόλοιποι θα πάνε στο ανοιχτό θεατράκι του Λόφου Κολωνού να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας. Με την προϋπόθεση ότι θα μας το επιτρέψει ο καιρός..

Μαζευτήκαμε χθες το απόγευμα στις 7 στο σχολείο μας, πέντε από τα επτά μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων. Και οι δυο απουσίες ήταν δικαιολογημένες. Ο ένας είχε γιορτή αποχαιρετισμού στο σχολείο του, το 146 δημοτικό, ενώ ο άλλος εργαζόταν...

Η συνάντηση ήταν καλή δεδομένου ότι το σχολείο κλείνει σήμερα, που τα παιδιά μας έγραψαν το τελευταίο τους μάθημα και το βράδυ βγαίνουν να τα διασκεδάσουν.
Αυτό που συζητήθηκε ήραν η αγωνία σε σχέση με το γεγονός ότι υπάρχει περίπτωση να μας αιφνιδιάσουν καλοκαιριάτικα με τις συμπτύξεις – συγχωνεύσεις σχολείων. Γι' αυτό ας είμαστε άγρυπνοι τους κρίσιμους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο.
Το Blog αυτό θα παραμείνει ανοικτό και θα ενημερώνει άμεσα, αν πέσει κάτι στην αντίληψή τόσο των μελών του Συλλόγου Γονέων, όσο και της διεύθυνσης του σχολείου μας. Ωστόσο, αν κι εσείς μάθετε κάτι, μη διστάσετε να μας ενημερώσετε στο e-mail του Συλλόγου Γονέων.
Έγινε ακόμα στο Δ.Σ. ένας στοιχειώδης προγραμματισμός των εκδηλώσεων που θα κάνει ο Σύλλογος Γονέων την ερχόμενη σχολική χρονιά 2013 – 2014... Έχουμε καιρό όμως να τα πούμε όλα αυτά...
Για την ώρα σας καλούμε απόψε να έρθετε στο ανοιχτό θεατράκι του Λόφου Κολωνού για να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας στους χορούς τους.
  • Δείτε ΕΔΩ την ΕΡΤ όπως εκπέμπει τώρα από το Ιστόφωνο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου