Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Από τη χθεσινή γιορτή μας...

Γίνονταν να λείπουμε εμείς από τη γιορτή του σχολείου μας για την 25η Μαρτίου; Δε γίνονταν... Βρεθήκαμε ανάμεσα σε μερικούς ακόμα γονείς... Από νωρίς, την ώρα που ακόμα ετοίμαζαν τα σκηνικά για το μικρό θεατρικό που ακολούθησε...

Το θεατρικό δεν το καταλάβαμε απόλυτα... Ίσως φταίε και η αίθουσα εκδηλώσεων που δεν έχει καλή ακουστική και απουσίαζαν τα μικρόφωνα ή ίσως το γεγονός ότι δεν μοιράστηκε ένα πρόγραμμα της γιορτής, ώστε να ξέρουμε τον τίτλο του, το περιέχομενο και τους συντελεστές, ηθοποιούς, σκηνοθέτη κ.λπ.

Πολύ καλό ήταν το χορευτικό των παιδιών του σχολείου μας. Ελληνικοί παραδοσιακοί χοροί από μαθητές και μαθήτριες μας, ήταν ότι πιο ωραίο έχουμε δει... Εδώ χορεύουν μια κρητική σούστα... Ήταν πολύ η ώρα που χόρεψαν και μπράβο τους!

Τα κορίτσια του χορευτικού σε άλλους χορούς, μόνα τους... Χειροκροτήθηκαν και το άξιζαν. Τόλμησαν να βγουν δημόσια και να δείξουν πόσο σέβονται και αγαπούν τον τόπο τους. Να είναι καλά!... Μπράβο σε όλους τους συντελεστές. Στους δασκάλους τους, στα παιδιά που πήραν μέρος, στον καθένα ξεχωριστά. Μας κάνουν περήφανους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου