Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Συνάντηση με την διευθύντρια


Το βίντεο αυτό σας το χρωστάγαμε... Είναι από τον τελικό της ομάδας ποδοσφαίρου του σχολείου μας που χάσαμε στα πέναλτι και αποκλειστήκαμε. Δεν πτοούμαστε. Η ζωή συνεχίζεται...

Υλοποιούμε τις αποφάσεις του Δ.Σ. η προγραμματισμένη συνάντηση με την διευθύντρια κ. Δεληγιάννη Ευαγγελία, θα γίνει τη Δευτέρα 11/03/2013, ώρα 8.30 το πρωί. Στη συνάντηση θα παραστούν και όσοι καθηγητές μπορούν.
Γνωρίζουμε ότι πολλοί συνάδελφοι από το Δ.Σ. δεν είναι δυνατόν σε τέτοιους καιρούς δύσκολους να είναι παρόντες. Ότι, πάντως, συζητηθεί εκεί θα θα το δείτε εδώ , στο Blog του Συλλόγου.
Ακολουθεί η Γενική Συνέλευση, η οποία θα γίνει μάλλον μετά τη γιορτή των παιδιών στο σχολείο στις 15/03/2013 και τα Κούλουμα στις 17/03/2013 στο ΒΟΤΡΥΣ μαζί με τα άλλα σχολεία και τους φορείς της περιοχής μας.
Για όλα αυτά θα έχετε ενημέρωση... Παρακολουθούμε το Bolg, σχολιάζουμε είτε εδώ, σε δημόσια θέα, είτε στο e-mail του Συλλόγου Γονέων. Συμμετέχουμε... Ευθύνη δεν έχουν μόνο οι επτά του Δ.Σ. Ο καθένας από τους γονείς των παιδιών του 54 Λυκείου έχει το δικό του μερίδιο ευθύνης και κανένα δικαιολογητικό δεν υπάρχει για την αποχή από τα κοινά...
Συσπειρωμένοι κοντά και δίπλα στο Σύλλογο Γονέων δίνουμε αξιοπρεπείς και νικηφόρες μάχες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου