Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Εκλογές στην Ενωση Γονέων

Ενωτικό Ψηφοδέλτιο Γονέων”
ανοιχτό σε όλους
Στην εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Αθηναίων, που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαρτίου 2013, γίναμε μάρτυρες μιας ξεχωριστής κατάστασης. Περισσότεροι από 50 αντιπρόσωποι γονέων από του Συλλόγους της δύναμης της Ένωσης, διέθεσαν την Κυριακή τους για να διερευνήσουν τους τρόπους, που θα την ωθούσαν να παίξει τον πραγματικό συντονιστικό ρόλο της.
Από τους περισσότερους ομιλητές τονίστηκε η ανάγκη στις εκλογές της 31 Μαρτίου να υπάρξει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο, όπου όλοι οι γονείς που θα ήθελαν, να είναι υποψήφιοι. Εκτίμηση μας είναι ότι έτσι θα μπορούσαν να εκλεγούν οι καλύτεροι, γιατί τα θέματα της Παιδείας δε χωρούν μικροκομματικές σκοπιμότητες.
Κάποιοι δεν το ήθελαν. Προτίμησαν την κάθοδο στις εκλογές με ξεχωριστό δικό τους ψηφοδέλτιο.
Οι γονείς που έχουμε άλλη άποψη, που θέλουμε τη συμμετοχή όλων των αντιπροσώπων, τη δραστηριοποίηση και την ενεργό δράση τους, είμαστε οι πολλοί.
Επιδιώκουμε
α) την απόλυτη και διαρκή ενημέρωση των Γονέων για όλα
β) την ενεργοποίηση των συνελεύσεων των αντιπροσώπων και την άμεση συμμετοχή στις αποφάσεις της Ένωσης.
γ) Τον καταρτισμό προγράμματος δράσεων, με την σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας των αντιπροσώπων, με επεξεργασμένες τακτικές και την ευελιξία και την ευρηματικότητα που οδηγούν σε νίκες.
Θέλουμε μια Ένωση συμμετοχική, ενεργή, δραστήρια, δίπλα στους Συλλόγους Γονέων και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα σχολεία τους.
Σας καλούμε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 στο 52ο Λύκειο Αθηνών να υποστηρίξετε με την ψήφο σας το « ΕΝΩΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΓΟΝΕΩΝ»
Όλοι μαζί, για μία αληθινή ΈΝΩΣΗ Συλλόγων Γονέων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου