Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Τη Δευτέρα στις 10 π.μ. πάμε να γνωρίσουμε τον διευθυντή του νέου σχολείου


Την Παρασκευή που μας πέρασε, μαζευτήκαμε στην “Kayak” περισσότερα από οκτώ άτομα... Ήταν εκεί πέρα από το μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και άλλοι ευαίσθητοι και ενεργοί γονείς του σχολείου μας καθώς και το προεδρείο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας.
Συζητήσαμε διεξοδικά όλες τις παραμέτρους των προβλημάτων που δημιουργούνται από τη συνένωση – σύμπτυξη του 54 ΓΕΛ με το 54 ΓΕΛ Αθήνας. Ως πρώτη κίνηση καλής θέλησης είναι να συναντήσουμε το πρωί της Δευτέρας, ώρα 10, τον Διευθυντή του 53 ΓΕΛ Αθήνας κ. Βασιλάτο και να συζητήσουμε μαζί του. Να του πούμε πως είμαστε ο εκλεγμένος Σύλλογος Γονέων ενός σχολείου που ενσωματώθηκε στο δικό του κι ωστόσο σ' αυτό το σχολείο δεν υπάρχει Σύλλογος Γονέων.
Με δεδομένη τη δυσκολία των εκλογών στο Λύκειο και με το σκεπτικό ότι του χρόνου, σύμφωνα με τον νόμο θα γίνουν εκλογές για νέο Σύλλογο Γονέων και καθώς οι γονείς που εκπροσωπούμε είναι αριθμητικά η μεγάλη πλειοψηφία των γονιών, θα μπορούσαμε να λειτουργήσουμε έστω ως Επιτροπή σε συνεργασία μαζί του για το καλό των παιδιών μας καθώς ξεκινάει μια αναμφίβολα δύσκολη σχολική χρονιά... Το γεγονός ότι με E-mail που μας έστειλε χθες στο Σύλλογο Γονέων το ζητάει και ο ίδιος είναι πολύ αισιόδοξο και ενθαρρυντικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου