Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Γνωρίσαμε τον διευθυντή του 53 Λυκείου κ. Βασιλάτο σήμερα στο σχολείο


Ο διευθυντής του 53 Λυκείου κ. Βασιλάτος φωτογραφίζεται για το Blog μας ύστερα από την εποικοδομητική συζήτηση που είχαμε ως Σύλλογος Γονέων μαζί του...


Ήταν πολύ καλή η κουβέντα που είχαμε με τον διευθυντή του 53 Λυκείου, κ. Βασιλάτος, που θα πάνε φέτος τα παιδιά μας μετά τις αλλαγές που είχαμε το καλοκαίρι στην εκπαίδευση και την κατάργηση από τον εκπαιδευτικό χάρτη του του 54 Λυκείου Αθηνών.
Αποδέχθηκε την ανάγκη για μια ειλικρινή συνεργασία με τον εκλεγμένο Σύλλογο δηλώνοντας μας ότι θα κάνει ότι μπορεί και θα διαθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, σφραγίδες κλπ, καθώς και αίθουσα στο ισόγειο του 53 Λυκείου Αθηνών όπου θα στεγαστεί ο Σύλλογος μας.
Αποδέχθηκε επίσης το αίτημα μας να κάνουμε μια Γενική Συνέλευση της Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου μέσα στο σχολείο όπου θα κληθούν ΟΛΟΙ οι γονείς να έρθουν, να τοποθετηθούν και να εκφράσουν την άποψη τους σχετικά με το πού βρισκόμαστε ενόψει και της απεργίας των καθηγητών.
Μας έδωσε το προσωπικό του e-mail καθώς και τα τηλέφωνα του, σταθερό και κινητό για πιο άμεση επικοινωνία κι αυτό είναι ένδειξη εμπιστοσύνης στο Σύλλογο Γονέων.
Ειπώθηκαν πολλά που δεν είναι δυνατόν να αποτυπωθούν σ' αυτό το σημείωμα. Θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε στο πέρασμα των ημερών και στη Γενική μας Συνέλευση. Από τη μεριά μας τον διαβεβαιώσαμε ότι θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για την καλύτερη λειτουργία του σχολείου μας, αφού αυτό γνωρίζουμε ότι θα αποβεί και προς το συμφέρον των παιδιών μας.

Συνάντηση και με τους καθηγητές
Αμέσως μετά είδαμε και το Σύλλογο των Καθηγητών και συζητήσαμε μαζί τους. Μας ενημέρωσαν ότι αύριο θα συνεδριάσουν οι ίδιοι για τη συμμετοχή τους στην απεργία. Από τη μεριά μας τους δηλώσαμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στον αγώνα τους και τους εκφράσαμε την επιθυμία να κρατηθεί ανοιχτός αυτός ο δίαυλος επικοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου