Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Μήπως να κάναμε ένα Δ.Σ.;

Αγαπητοί συνάδελφοι γονείς,
Σχετικά με τη προχθεσινή μας συγκέντρωση και το
σχόλιο - τίτλο άρθρου στο site θα συμπλήρωνα ότι μήπως θα πρέπει να αναρωτηθούμε αν φταίνε μόνο οι γονείς που δεν έρχονται στις συγκεντρώσεις, αλλά φταίει και η ποιότητα και το περιεχόμενο της ενημέρωσης που τους παρέχεται;
Είναι η δεύτερη συγκέντρωση που μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων που λειτουργεί το σχολείο μας κι εμείς βλογάμε τα γένια μας (που δεν έχουμε) και δίνουμε λανθασμένες πληροφορίες, θέλω να πιστεύω όχι σκόπιμα.
Τελικά απ' όσο γνωρίζω μαθηματικός παρά τις διαβεβαιώσεις αρμοδίων και αναρμόδιων δεν ήρθε ούτε χθες. Ακόμα και οι δύο μαθηματικοί που πάλι έκαναν κάποιοι εικασίες ότι από λάθος πήγαν στο 59 και θα έβγαινε διορθωτική πράξη να έρθουν στο σχολείο μας, δεν ήρθαν. Η διορθωτική πράξη βγήκε αλλά πηγαίνουν σε άλλα σχολεία.
Για να μην μακρηγορώ και για να μην συνεχίζεται αυτή η μη κανονική κατάσταση,
προτείνω να συγκληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων του 54 διευρυμένο με τους εθελοντές γονείς από το 53, για να συζητηθούν τα προβλήματα που απασχολούν το σχολείο μας χωρίς να τα κρύβουμε και να δρομολογήσουμε προσπάθειες για τη λύση τους.
 
Ευχαριστώ για το χρόνο σας 
Στάθης Κοκκορόγιαννης
 
ΥΓ: Οι πληροφορίες για την έλλειψη καθηγητών μαθηματικών προέρχονται από το site της Α ΠΥΣΔΕ Αθήνας απ' όπου ο διευθυντής είπε να ενημερωνόμαστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου