Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Δυο δικοί μας άνθρωποι στο νέο προεδρείο της Ένωσης Γονέων

Ο Άγγελος Χονδρορίζος ανέλαβε Γραμματέας της Ένωσης, τιμή για το σχολείο μας...

Το θεωρούμε ότι είναι τιμή για το σχολείο μας κι έτσι το παρουσιάζουμε... Μετά τη χθεσινή αναδιάρθρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Γονέων, ο Άγγελος Χονδρορίζος ανέλαβε Γραμματέας και ο Νίκος θεδωράκης, Ταμίας.
Αποδεικνύεται έτσι στην πράξη ότι κεφαλαιοποιούνται οι αγώνες τόσων χρόνων καθώς περιβάλλονται με την εμπιστοσύνη του Δ.Σ. της δευτεροβάθμιας οργάνωσης των γονέων σε επίπεδο 4ης Δημοτικής Κοινότητας Αθήνας.
Καιρός τώρα να διευθετήσουμε και την τυπική εκκρεμότητα ως προς τη νομιμότητα του Συλλόγου Γονέων στο 53 Λύκειο. Την ερχόμενη Τετάρτη, ώρα 7 μ.μ. θα κάνουμε Γενική Συνέλευση για να εκλέξουμε μια Επιτροπή η οποία θα εκπροσωπεί το νέο σχολείο μας. Ελπίζουμε να είστε, όσο το δυνατόν περισσότεροι γονείς και να συνεισφέρετε με την παρουσία σας.
Αν, ας πούμε, μαζευτούμε 100 γονείς μπορούμε να είμαστε και κανονικός Σύλλογος Γονέων. Δείτε το ζεστά. Θα μοιραστεί και ανακοίνωση σε όλα τα παιδιά. Φροντίστε και οι ίδιοι να παρακινήσετε γνωστούς και φίλους να έρθουν σ' αυτή τη Γενική Συνέλευση... Αν το θέλουμε, μπορούμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου